Våra tjänster

Lagning

Laga stenskott

Att hinna få stenskott på vindrutan lagat innan glaset spricker sparar både tid och pengar, det är även bättre för miljön. Vi reparerar alltid en ruta när det är möjligt.

Vad går att laga?

 • 1-3 stenskott max 3 cm stora

 • Mer än 5 cm från rutans kant

 • Ej framför kamera

När ska man byta ruta?

 • Glaset är skadat och går inte att laga

 • Rutan är sprucken, eller har stenskott större än 3 cm

 • Skadad sido- eller bakrutor behöver bytas ut

Rutbyte

Byta vindruta

En spricka i vindrutan försämrar både sikten och säkerheten. Därför är det viktigt att byta sprucket bilglas så fort skadan upptäcks. En hel vindruta är säkrare, snyggare och höjer värdet på din bil.

Kalibrering

KALIBRERING

Kamera och sensorer

Dagens bilmodeller har vanligtvis en kamera eller sensor i vindrutan som stödjer system för att underlätta körningen. Carglass® kan kalibrera kameror på de flesta bilmodeller.

 • Alla bilmärken

  Vi reparerar och byter glas på alla bilmärken och årsmodeller, även om det är en bil, skåpbil, lastbil eller husbil

 • Täcks av glasförsäkring

  Vi sköter all kontakt med ditt försäkringsbolag och du betalar endast din självrisk på verkstaden

 • Livslång garanti

  Vi ger dig garanti så länge du äger bilen, så att du kan känna dig trygg i det arbete vi utför

Hitta en tid

Se lediga tider och verkstäder nära dig

Carglass® kan hjälpa dig oavsett vilken glasskada du har råkat ut för.

Vi lagar stenskott och byter glasrutor på alla bilmärken och årsmodeller, vare sig det gäller en personbil, skåpbil, lastbil eller husbil. Självklart lämnar vi garanti på alla utförda arbeten.

Hjälp med att laga stenskott?

Att hinna laga stenskott på vindrutan innan glaset spricker sparar både tid och pengar och är bättre för miljön. På Carglass® lagar vi alltid en ruta om det är möjligt. En reparation påverkar inte vindrutan utan den kommer att vara lika stark som innan skadan.

Skadat bilglas?

Carglass® hjälper dig oavsett vilken glasskada du har råkat ut för! Vi lagar stenskott och byter glasrutor på alla bilmärken och årsmodeller. Självklart lämnar vi garanti på alla utförda arbeten.

Boka direkt

Snabb hjälp med att byta vindrutan?

Skadeanmälan

Vi hjälper självklart dig med en skadeanmälan när du bokar en tid. Ange bara ett skadedatum och vi skickar en inbjudan till dig, via sms/e-post, så du smidigt kan signera din skadeanmälan med mobilt BankID. Har du en halv- eller helförsäkring betalar du självrisken till oss, resterande löser vi med ditt försäkringsbolag. Din bonus för antal skadefria år kommer inte att påverkas.