Carglass® hjälper dig

Vi lagar ditt stenskott

Glasskada med Bilig

Behöver du laga ett stenskott i vindrutan? Du som har Biligs bilförsäkring, bokar enkelt tid hos Carglass®. All skaderapportering sker vid bokningen här, så du behöver inte kontakta Bilig gällande din glasskada. Snabbt och enkelt!

Experter på bilglas

Experter på bilglas

Laga stenskott med Bilig

Genom att laga stenskott innan glaset spricker sparar du både tid och pengar samt värnar för miljön och din säkerhet.

På Carglass® lagar vi alltid en ruta om det är möjligt

En reparation påverkar inte vindrutan utan den kommer att vara lika stark som innan skadan. Carglass® garanti gäller så länge du äger bilen. Om stenskottet spricker efter att skadan har lagats hos Carglass®, byter Carglass® vindrutan utan kostnad för dig som är kund hos Bilig. Garantin är inte giltig vid nya skador som åstadkommits av externa faktorer (t.ex. olyckor, stenskott, hagel etc.), som inte Carglass® kan påverka.

Självklart lämnar vi garanti på alla utförda arbeten

Har Carglass® bytt ditt bilglas gäller samma garanti som vid lagning av stenskott. Om något problem skulle uppstå efter bytet till följd av arbetet vi utfört så åtgärdar Carglass® detta utan kostnad för dig som är kund hos Bilig. Garantin är inte giltig vid nya skador som åstadkommits av externa faktorer (t.ex. olyckor, stenskott, hagel etc.), som inte Carglass® kan påverka.

Många av dagens nyare bilmodeller har vanligtvis en kamera eller sensor i vindrutan som stödjer system för att underlätta körningen och höja säkerheten. Vid byte av vindruta kan Carglass® kalibrera kamerorna på de flesta bilmodellerna.

Självrisk vid glaslagning

All skaderapportering sker vid bokningen här hos oss på Carglass®, så du behöver inte kontakta Bilig gällande din glasskada. Snabbt och enkelt! Har du Biligs försäkring betalar du ingenting vid lagning av stenskott hos Carglass®.

Laga stenskott: 0 kr.

Byte av vindruta, sidoruta eller bakruta ingår ej i försäkringen, men vi har ett förmånligt avtal där du som kund hos Bilig får 15% rabatt på bytet. Vänligen kontakta Carglass® tel +46 85 092 32 01 eller mail kundcenter@carglass.se för en offert.

Bra att veta: Att laga stenskott påverkar inte din bonus eller premie.