Att jobba på Carglass®

Ett globalt företag där medarbetarna är kärnan

Kärnan som utgör Carglass® är våra medarbetare och deras arbetsmiljö. Det är de som dagligen står för grunden till vår spjutspets teknik och omtalade servicenivå. Vi strävar kontinuerligt efter att återspegla detta internt och hålla samma höga standard gentemot alla våra anställda. Det innebär att vi har flera olika områden som vi fokuserar på för att se till att Carglass® är en uppskattad, hållbar och givande arbetsplats. Som en del av en global koncern är vårt arbetssätt professionellt och väletablerat världen över.

Vi på Carglass®

Vi är stolta över våra duktiga medarbetare och värnar deras trivsel, välmående och säkerhet - alla som börjar hos oss får en grundläggande utbildning och träning oavsett avdelning. Det betyder att du får gärna gilla bilar men du behöver absolut inte vara expert för att söka jobb här!

Teknik och innovation

På Belron Technical hittar man vårt globala team som proaktivt arbetar för att ligga i framkant av teknik och innovation inom vår bransch. De delar förstås sin kunskap genom utbildningar och processer inom Carglass® världen över. För oss är det en central del för att säkerställa en intressant, utvecklande och professionell arbetsplats.

Starta din karriär med professionell vägledning

Är du veteran eller helt ny på arbetsmarknaden - det spelar ingen roll, hos Carglass® är alla välkomna. Att sakna erfarenhet är inget hinder för dig som är motiverad och intresserad. När man börjar som tekniker hos oss får du utbildning under tiden du arbetar. Vi ser till att du får all kunskap du behöver för att kunna göra ett professionellt jobb och känna dig säker i din yrkesroll.

  • Belron way of fitting

    En unik och patenterad process har utvecklats globalt av Belron Technical. Den är världsledande inom vår bransch och används av alla våra tekniker.

  • Ergonomi

    Det är viktigt att du tar hand om dig, därför får du alltid en utbildning i hur du ska arbeta för att förhindra belastningsskador.

  • Säkerhet

    För att kunna utföra ditt jobb säkert får du utbildning i hur vi arbetar förebyggande för att säkerställa din trygghet.

En bra arbetsplats

Carglass® ska vara en rättvis, hållbar och ansvarsfull arbetsplats och vi jobbar aktivt för att uppnå de målen. Årligen genomförs en stor medarbetarundersökning för att ta temperaturen på måendet bland våra anställda och höra hur de tycker att saker och ting fungerar - tillsammans skapar vi sedan utveckling och förbättrar. Hör gärna av dig om du är nyfiken på någon av våra lediga tjänster.

Sök jobb hos oss nu!