Vi som jobbar på Carglass®

Vi är alltid på jakt efter duktiga medarbetare som vill bli en del av vår gemenskap!

Att jobba på Carglass®

Vill du veta mer om hur det är att jobba hos oss? Nu har du chansen - här berättar två av våra bilglasexperter, Amine från Carglass® Hammarby och Amanda från Carglass® Danderyd, om hur det är att jobba hos oss på Carglass®.

Sök jobb hos oss nu!

Carglass® strävar aktivt efter mångfald, jämlikhet och inkludering - därför är vi stolta över att våra duktiga medarbetare har olika bakgrund, ålder, kön och nationalitet. Det gäller såväl i Sverige som runt om i världen.

För oss är det ju framförallt våra bilglastekniker och kundservicemedarbetare som utgör en central och väldigt viktig del av vår verksamhet. Det är dem du möter när du kontaktar oss och besöker våra verkstäder. Det är de som hjälper dig att på bästa sätt laga ditt stenskottbyta ut din vindruta, sidoruta eller bakruta - och som också berättar om din bil behöver säkerhetskalibrering eller nya torkarblad. Välkommen till oss!

Vi utbildar till experter

Alla som börjar arbeta hos oss får en grundläggande utbildning och träning. Målet är att du ska bli expert inom vår industri oavsett var du arbetar inom organisationen. Som tekniker får du dessutom unik hantverksmässig kunskap om bilglas, säkerhet, monteringsanvisningar och patenterade verktyg.

Möt Oliver på vår verkstad i Fyrislund i Uppsala

Oliver arbetar som verkstadsansvarig och har varit i bilbranschen i mer än halva sitt liv. Han tar ledarrollen på stort allvar och tar sig an utmaningar med glatt humör.

Möt Magnus på en av våra verkstäder i Borås

Magnus jobbar som bilglastekniker på Carglass i Borås. Han har jobbat i branschen sedan 2007 och är utbildad bilskadereparatör sen skolan, han trivs bra med ett jobb där man får jobba med händerna.