Watercircles Försäkring

Stenskott eller annan glasskada

Glasskada med Watercircles

Behöver du laga ett stenskott i vindrutan eller byta bilglas? Som kund hos Watercircles bokar du enkelt tid hos Carglass®. All skaderapportering sker vid bokningen här, så du behöver inte kontakta Watercircles gällande din glasskada. Snabbt och enkelt!

Experter på bilglas

Experter på bilglas

Laga stenskott med Watercircles

Genom att laga stenskott innan glaset spricker sparar du både tid och pengar samt värnar för miljön och din säkerhet.

På Carglass® lagar vi alltid en ruta om det är möjligt.

En reparation påverkar inte vindrutan utan den kommer att vara lika stark som innan skadan. Carglass® garanti gäller så länge du äger bilen. Om stenskottet spricker efter att skadan har lagats hos Carglass®, byter Carglass® vindrutan utan kostnad för dig som kund hos Watercircles. Garantin är inte giltig vid nya skador som åstadkommits av externa faktorer (t.ex. olyckor, stenskott, hagel etc.), som inte Carglass® kan påverka.

Byta vindruta med Watercircles

Sprickor eller skador större än tre cm i diameter går inte att laga. En spricka i vindrutan försämrar även både sikten och säkerheten, därför behöver du byta din ruta så fort skadan upptäcks.

För din säkerhet

För din säkerhet

Självklart lämnar vi garanti på alla utförda arbeten

Har Carglass® bytt ditt bilglas gäller samma garanti som vid lagning av stenskott. Om något problem skulle uppstå efter bytet till följd av arbetet vi utfört så åtgärdar Carglass® detta utan kostnad för dig som kund hos Watercircles. Garantin är inte giltig vid nya skador som åstadkommits av externa faktorer (t.ex. olyckor, stenskott, hagel etc.), som inte Carglass® kan påverka.

Många av dagens nyare bilmodeller har vanligtvis en kamera eller sensor i vindrutan som stödjer system för att underlätta körningen och höja säkerheten. Vid byte av vindruta kan Carglass® kalibrera kamerorna på de flesta bilmodellerna.

Självrisk vid glasskada med Watercircles

All skaderapportering sker vid bokningen här hos oss på Carglass®, så du behöver inte kontakta Watercircles gällande din glasskada. Snabbt och enkelt! Har du en bilglasförsäkring hos Watercircles är det endast självrisken du betalar vid lagning eller byte av bilglas hos Carglass®.

Laga stenskott: 0 kr.

Byte av vindruta, sidoruta eller bakruta: 1500 kr eller 35% av totalkostnaden lägst 1500 kr.

Bra att veta: Att laga eller byta vindrutan påverkar inte din bonus eller premie hos Watercircles.

Starta onlinebokningen