Byt din vindruta eller laga stenskott över hela Sverige

Vi på Carglass® har lång erfarenhet när det kommer till reparation av stenskott och vindrutebyten, med etablerade verkstäder över hela Sverige.

Vi är stolta över att vara en av de främsta aktörerna inom bilglasreparationer i Sverige. 

Med runt 100 verkstäder i Sverige (och ännu fler i Norden och Europa) har Carglass® god geografisk täckning. Oavsett var du befinner dig i Sverige, vill vi att du ska ha nära till din närmsta Carglassverkstad. 

Vi finns på flera orter, men här är några av de största:

Se alla våra verkstäder

Branschledande kvalitet

För oss är hantverket och kvalitén på våra utförda jobb det absolut viktigaste. Vi jobbar endast med det bästa materialet och beprövade tekniker när vi byter och lagar bilglas. Teknik som vi dessutom är branschledande med att driva fram – till och med världsledande genom att vara en del av Belronkoncernen. Vi kallar denna arbetsmetod för Belron Way of Fitting.

Högt miljöcertifierade

Belron Way of Fitting ger oss en unik position som en professionell aktör som tar hantverket till nya nivåer. Vi jobbar också med ett sunt miljöperspektiv där exempelvis allt glas återvinns till 100 % och våra lånebilar drivs enbart av el. Dessutom har vi uppnått näst högsta miljöcertifieringen av Ecovadis - guld – vilket endast 5 % av alla anmälda företag gör.

Vi finns där du behöver oss

När olyckan är framme vill vi göra det så enkelt som möjligt för dig att få ditt bilglas reparerat. Oavsett om du befinner dig i en storstadsregion eller på en mindre ort kommer du att få samma professionella hjälp och möjlighet att få ditt stenskott lagat eller ditt bilglas utbytt. Carglass® är tillgänglig för dig, när du behöver oss.

Varmt välkommen till någon av våra verkstäder.

Carglass® byter din bilruta även ute i Europa

Hero 2000x800 happy girls in booth of car

Europasemestern kan snabbt riskera att bli förstörd om du råkar ut för en glasskada på bilen. Men inga problem, Carglass® finns i många länder över hela Europa.

Läs mer

Hur går det till att reparera ett stenskott?

Laga stenskott hero 2000x800px Tips and Guides

Att laga ett stenskott behöver inte vara dyrt eller ta lång tid, speciellt inte om du har en försäkring. Det tar vanligtvis inte mer än 30 minuter att få stenskottet åtgärdat.

Läs mer