Stenskott eller annan glasskada?

Få snabb hjälp av experter!

NF Fleet rekommenderar Carglass® vid lagning av stenskott och byte av bilglas

Behöver du laga ett stenskott eller byta bilglas? Som kund hos NF Fleet bokar du enkelt tid hos Carglass®. Tillsammans hjälper vi dig snabbt och effektivt med din skada oavsett vilken glasskada du har råkat ut för! Vi lagar stenskott och byter glasrutor på alla bilmärken och årsmodeller. Självklart lämnar vi garanti på alla utförda arbeten.

Experter på bilglas

Experter på bilglas

Vi lagar alltid en ruta om det är möjligt

Genom att laga stenskott innan glaset spricker sparar du både tid och pengar samt värnar för miljön och din säkerhet.

Livstidsgaranti på stenskottslagningar

Du som är kund hos NF Fleet får livstidsgaranti på våra stenskottslagningar. Carglass® garanti gäller så länge du äger bilen. Om stenskottet spricker efter att skadan har lagats hos Carglass®, byter Carglass® vindrutan utan kostnad för dig som kund hos NF Fleet. Garantin är inte giltig vid nya skador som åstadkommits av externa faktorer (t.ex. olyckor, stenskott, hagel etc.), som inte Carglass® kan påverka.

Att byta vindruta

Sprickor eller skador större än tre cm i diameter går inte att laga. Inte heller om det är för många sprickor. En spricka i vindrutan försämrar både sikten och säkerheten, därför behöver du byta din ruta så fort skadan upptäcks.

För din säkerhet

För din säkerhet

Självklart lämnar vi garanti på alla utförda arbete

Har Carglass® bytt ditt bilglas gäller samma garanti som vid lagning av stenskott. Om något problem skulle uppstå efter bytet till följd av arbetet vi utfört så åtgärdar Carglass® detta utan kostnad för dig som kund hos NF Fleet. Garantin är inte giltig vid nya skador som åstadkommits av externa faktorer (t.ex. olyckor, stenskott, hagel etc.), som inte Carglass® kan påverka.

Många av dagens nyare bilmodeller har vanligtvis en kamera eller sensor i vindrutan som stödjer system för att underlätta körningen och höja säkerheten. Vid byte av vindruta kan Carglass® kalibrera kamerorna på de flesta bilmodeller. 

Starta Internetbokning