Carglass® sköter allt!

För dig i Kvdbils medlemsklubb

Behöver du laga ett stenskott i vindrutan eller byta bilglas? Som medlem i Kvdbil bokar du enkelt tid hos Carglass®. All skaderapportering sker vid bokningen här, så du behöver inte kontakta ditt försäkringbolag gällande din glasskada. Snabbt och enkelt!

Experter på bilglas

Experter på bilglas

Laga stenskott med Kvdbil

Genom att laga stenskott innan glaset spricker sparar du både tid och pengar samt värnar för miljön och din säkerhet.

På Carglass® lagar vi alltid en ruta om det är möjligt.

En reparation påverkar inte vindrutan utan den kommer att vara lika stark som innan skadan.

För din säkerhet

För din säkerhet

Byta vindruta med Kvdbil

Sprickor eller skador större än tre cm i diameter går inte att laga. En spricka i vindrutan försämrar även både sikten och säkerheten, därför behöver du byta din ruta så fort skadan upptäcks.

Självrisk vid glasskada med Kvdbil

Har du en giltig bilglasförsäkring är det endast självrisken du betalar vid lagning eller byte av bilglas hos Carglass®.

Laga stenskott: Har du en hel- eller halvförsäkrad bil som fått ett stenskott så täcker din försäkring lagning av stenskott. Då betalar du endast självrisken som brukar vara mellan 0- 200 kr för en lagning. På vår sida för priser hittar du vilken självrisk som gäller med din försäkring.

Byte av vindruta, sidoruta eller bakruta: Har du en hel- eller halvförsäkrad bil som behöver en ny bilruta så täcker din försäkring bytet. Då betalar du endast självrisken som brukar vara ca 1500 kr men den kan variera. På vår sida för priser hittar du vilken självrisk som gäller med din försäkring.

Bra att veta: Att laga eller byta vindrutan påverkar inte din bonus eller premie hos ditt försäkringbolag.

Carglass® Garanti

Carglass® Garanti

Självklart lämnar vi garanti på alla utförda arbeten

Har Carglass® bytt ditt bilglas gäller samma garanti som vid lagning av stenskott. Om något problem skulle uppstå efter bytet till följd av arbetet vi utfört så åtgärdar Carglass® detta utan kostnad för dig som medlem i Kvdbils medlemsklubb. Garantin är inte giltig vid nya skador som åstadkommits av externa faktorer (t.ex. olyckor, stenskott, hagel etc.), som inte Carglass® kan påverka.

Många av dagens nyare bilmodeller har vanligtvis en kamera eller sensor i vindrutan som stödjer system för att underlätta körningen och höja säkerheten. Vid byte av vindruta kan Carglass® kalibrera kamerorna på de flesta bilmodellerna.