Byta eller reparera Audi vindruta

Om Audi

Många har Audi som sin favorit inom Volkswagenkoncernen. Med sina exklusiva, men ändå rimligt prisvärda, bilar är Audi en vanlig syn på våra vägar. Billigare än Porsche, exlusivare än Skoda och "tyskare" än Seat.

Audi A6 är många tjänstebilsägarnas drömbil, men nu har även deras Audi E-tron tagit sig in på topp 5-listan över deras mest sålda modeller. Audi driver igenom en storsatsning inom elektriska bilar och 2020 var man faktiskt världsledande i segmentet större eldrivna suvar.

För den som fått ett stenskott på sin Audis bilruta rekommenderar experterterna att omgående reparera den, annars riskerar skadan att förvärras och man blir tvungen att byta vindruta helt. Ett enkelt sätt att göra detta är att boka en tid online hos Carglass®, så får man snabbt hjälp.

Byta vindruta Audi

På Carglass® kan man byta bilruta på alla modeller av Audi. Vare sig man har en splitterny eldriven Audi E-tron, kör runt i en Audi A4 från 1999 eller har en Audi A6 Quattro som förmånsbil kan man boka tid för snabb hjälp med att laga eller byta vindruta hos Carglass®.

BOKA TID FÖR DIN AUDI HÄR!

Garanti - Audi

För att du ska känna trygghet i det arbete vi utför ger vi dig garanti så länge som du äger din Audi. Om stenskottet spricker efter att skadan har lagats, byter Carglass® vindrutan utan kostnad för dig.

Bra att veta: Din Audi behåller eventuell nybilsgaranti även efter ett besök hos Carglass®.

Hitta en tid

Garantin är inte giltig vid nya skador som åstadkommits av externa faktorer (t.ex. olyckor, stenskott, hagel etc.), som inte Carglass® kan påverka.

Laga stenskott vindruta – Audi A6

Den som behöver laga eller byta vindruta på Audi A6 kan boka tid för reparation av vindruta redan idag. Det går smidigt att göra hos Carglass® och dessutom får man snabbt hjälp. Ett byte av vindruta kan ofta ske så snabbt som inom ett par dagar. Dessutom täcks ofta reparationen av försäkringen – det enda man betalar är självrisken.

Byta-Vindruta-Audi-A5-Carglass

Byta vindruta Audi A5

Kundbetyg

Vi bryr oss om vad våra kunder tycker och alla som utför ett arbete hos oss har möjligheten att lämna en recension. Recensionerna samlas in av ett oberoende verktyg för kundrecensioner. Varje svar publiceras automatiskt, oavsett hur högt eller lågt betyget är, på vår hemsida.

Recensioner

Mest sålda Audi-modeller i Sverige 2020

1. Audi A6 - 3 337 exemplar

2. Audi A4 - 2 690 exemplar

3. Audi A3 - 2 525 exemplar

4. Audi E-tron - 2 067 exemplar

5. Audi A5 - 1 983 exemplar

Källa: Bilsweden

BOKA TID FÖR DIN AUDI HÄR!