Byta eller reparera Volkswagen vindruta

Om VW

Volkswagenkoncernen tillhör en av världens största fordonstillverkare och producerar cirka 21 500 fordon om dagen. För många står Volkswagen för kvalitet och finess, i allt från utseende på fälgar till säkerhet i vindruta.

Men hur säker bilen än är kan alla råka ut för stenskott. För den som fått ett stenskott på sin bilruta rekommenderar experterna att omgående reparera den, annars riskerar skadan att förvärras och man blir tvungen att byta vindruta helt. Ett enkelt sätt att göra detta är att boka en tid online hos Carglass®, så får man snabbt hjälp.

Laga vindruta Volkswagen

På Carglass® kan man byta bilruta på alla modeller av Volkswagen. Vare sig man har en sportig Volkswagen Tiguan, kör runt i en Volkswagen Golf eller skjutsar barnen till fotbollsträningen i en Volkswagen Passat kombi kan man boka tid för att laga eller byta vindruta i en av Carglass® verkstäder.

Efter Volvo är Volkswagen ett av de bilmärken som ligger närmast hjärtat hos många svenskar. Modeller som Volkswagen typ 1, även kallad Bubbla, Folka, Folkis och Bagge, är en riktig klassiker som de flesta svenskar har något slags relation till. Även senare modeller som Volkswagen Golf, Volkswagen Passat, Volkswagen Polo, Volkswagen Touareg och Volkswagen Tiguan har blivit storsäljare på den svenska marknaden. Om elbilen VW ID.3 blir den stora framtida succén återstår att se.

BOKA TID FÖR DIN VW HÄR!

Garanti - Volkswagen

För att du ska känna trygghet i det arbete vi utför ger vi dig garanti så länge som du äger din Volkswagen. Om stenskottet spricker efter att skadan har lagats, byter Carglass® vindrutan utan kostnad för dig.

Bra att veta: Din Volkswagen behåller eventuell nybilsgaranti även efter ett besök hos Carglass®.

Hitta en tid

Garantin är inte giltig vid nya skador som åstadkommits av externa faktorer (t.ex. olyckor, stenskott, hagel etc.), som inte Carglass® kan påverka.

Byta vindruta – Volkswagen försäkring

Den som behöver laga eller byta vindruta på Volkswagen kan boka tid för reparation av vindruta redan idag. Det går smidigt att göra hos Carglass® och dessutom får man snabbt hjälp. Ett byte av vindruta kan ofta ske så snabbt som inom ett par dagar. Dessutom täcks ofta reparationen av försäkringen – det enda man betalar är självrisken.

Byta vindruta Volkswagen Golf

Byt-vindruta-volkswagen-golf

Mest sålda VW-modeller i Sverige 2018 (privatpersoner)

1. Volkswagen Golf - 5 912 exemplar

2. Volkswagen Tiguan - 4 342 exemplar

3. Volkswagen Polo - 3 379 exemplar

4. Volkswagen Passat - 2 315 exemplar

5. Volkswagen T-Roc - 2 752 exemplar

Källa: Teknikens värld

BOKA TID FÖR DIN VW HÄR!

Kundbetyg

Vi bryr oss om vad våra kunder tycker och alla som utför ett arbete hos oss har möjligheten att lämna en recension. Recensionerna samlas in av ett oberoende verktyg för kundrecensioner. Varje svar publiceras automatiskt, oavsett hur högt eller lågt betyget är, på vår hemsida.

Recensioner