Byta eller reparera Toyota vindruta

Om Toyota

Toyota Motor Corporation är världens största fordonskoncern och omsatte förra året nästan 30 biljoner Yen (omkring 2,7 biljoner SEK). Toyota har blivit en vanligt förekommande bil för såväl unga som gamla runt om i världen – inte minst i Sverige.

På topplistan över sålda bilar hittar vi Toyota Auris på 11 plats. Flera modeller, som Toyota Yaris, Toyota C-HR, Toyota RAV4 och Toyota Avensis återfinns på listan. Svenskarna verkar ha tagit till sig de prisvärda och säkra japanska modellerna.

Byta-Vindruta-Toyota-Yaris-Kalibreras

Byta vindruta Toyota Yaris. Här kalibreras säkerhetssystemen efter bytet.

Garanti - Toyota

För att du ska känna trygghet i det arbete vi utför ger vi dig garanti så länge som du äger din Toyota. Om stenskottet spricker efter att skadan har lagats, byter Carglass® vindrutan utan kostnad för dig.

Bra att veta: Din Toyota behåller eventuell nybilsgaranti även efter ett besök hos Carglass®.

Hitta en tid

Garantin är inte giltig vid nya skador som åstadkommits av externa faktorer (t.ex. olyckor, stenskott, hagel etc.), som inte Carglass® kan påverka.

Laga vindruta snabbt

När det kommer till att laga stenskott på en Toyota vindruta är rekommendationen att göra det så snabbt som möjligt efter upptäckten. Om man väntar riskerar stenskottet att utvecklas till en större skada och man kan tvingas byta vindruta helt.

BOKA TID FÖR DIN TOYOTA HÄR!

Ett snabbt och smidigt sätt att reparera sin vindruta är att boka en tid online hos Carglass®. Då får man snabb hjälp och på Carglass® verkstäder kan man reparera eller byta vindruta på samtliga Toytamodeller på marknaden.

Byta vindruta Toyota Avensis.

Byta-Vindruta-Toyota-Avensis

Laga vindruta Toyota – pris

Det behöver inte heller bli dyrt eftersom reparation av stenskott ofta täcks av försäkringen, och man då bara behöver betala självrisken. Med andra ord kan man laga sin bilruta från så lite som noll kronor.

Att boka en tidför att laga bilruta kan vara det bästa du någonsin gjort för din bil. Vad många inte vet är nämligen att vindrutan står för upp till 30 procent av bilens totala hållfasthet. Om man inte vill riskera säkerheten för både förare och passagerare bör man alltså laga sin trasiga vindruta så snabbt som möjligt. Då får du hjälp av en reparatör som har stor vana av att laga just din modell av Toyota vindruta.

Lista: Populära Toyota-modeller i Sverige

Teknikens Värld listade de 170 mest sålda modellerna i Sverige 2018. Här är de högst rankade Toyota-modellerna:

Toyota Auris (11)

Toyota Yaris (14)

Toyota C-HR (22)

Toyota RAV4 (23)

Toyota Avensis (76)

Toyota Aygo (90)

Toyota Prius (112)

Toyota Versus (135)

Toyota Proace Verso (151)

Här kan du läsa hela listan

Behöver du byta eller reparera utan på någon av dessa, eller en annan, Toyotamodell? Då kan du boka en tid redan idag.

BOKA TID FÖR DIN TOYOTA HÄR!

Kundbetyg

Vi bryr oss om vad våra kunder tycker och alla som utför ett arbete hos oss har möjligheten att lämna en recension. Recensionerna samlas in av ett oberoende verktyg för kundrecensioner. Varje svar publiceras automatiskt, oavsett hur högt eller lågt betyget är, på vår hemsida.

Recensioner