Byta eller reparera Skoda vindruta

Om Skoda

Det tjeckiska bilmärket Skoda har en historia som sträcker så långt tillbaka som 1895. Företaget såg sin första storhetstid efter andra världskriget och lanserade då flera modeller med samma namn som används idag, bland annat Skoda Felicia och Skoda Octavia.

Laga stenskott Skoda Octavia

I Sverige har Skoda i dag tagit plats bland de riktiga storsäljarna i branschen. Förutom nämnda Skoda Octavia och Skoda Felicia är Skoda Superb och Skoda Kodiac vanligt förekommande på de svenska vägarna.

Med en sådan lång erfarenhet i branschen är Skoda ett tryggt val för den som är ute efter en bil med riktigt hög kvalitet. Men förr eller senare är risken ändå stor att man råkar ut för en skada på vindrutan. Behöver man till exempel laga stenskott på sin Skoda Octavia är ett smart tips att göra det så snabbt som möjligt, för att inte skadan ska förvärras. Det kan man exempelvis göra genom att boka en tid online här.

BOKA TID FÖR DIN SKODA HÄR!

Garanti - Skoda

För att du ska känna trygghet i det arbete vi utför ger vi dig garanti så länge som du äger din Skoda. Om stenskottet spricker efter att skadan har lagats, byter Carglass® vindrutan utan kostnad för dig.

Bra att veta: Din Skoda behåller eventuell nybilsgaranti även efter ett besök hos Carglass®.

Hitta en tid

Garantin är inte giltig vid nya skador som åstadkommits av externa faktorer (t.ex. olyckor, stenskott, hagel etc.), som inte Carglass® kan påverka.

Laga vindruta på Skoda – pris?

På Carglass® kan man laga stenskott på samtliga Skoda modeller. Vare sig man har en Skoda Fabia, Skoda Superb, Skoda Karoq eller någon annan modell går det bra att lämna in sin bil hos Carglass® verkstäder. Där får man oftast en tid inom ett par dagar och själva arbetet går på bara någon halvtimme. Dessutom täcks skadan oftast av försäkringen, så det enda man betalar är då självrisken.

Vill man laga stenskott eller byta bilruta på sin Skoda kan man enkelt boka en tid hos Carglass redan idag. De är en del av Belron som är världens största bilglasspecialist, vilket gör dem till ett tryggt val vid reparationer och byten.

Mest sålda Skoda-modeller i Sverige 2018

  1. Skoda Fabia - 2 378 exemplar

  2. Skoda Octavia - 1 455 exemplar

  3. Skoda Karoq - 1 057 exemplar

  4. Skoda Kodiaq - 915 exemplar

  5. Skoda Superb - 6 675 exemplar

Källa: Teknikens Värld: Sveriges mest populära bilar 2018 - jättelista!

BOKA TID FÖR DIN SKODA HÄR!

Kundbetyg

Vi bryr oss om vad våra kunder tycker och alla som utför ett arbete hos oss har möjligheten att lämna en recension. Recensionerna samlas in av ett oberoende verktyg för kundrecensioner. Varje svar publiceras automatiskt, oavsett hur högt eller lågt betyget är, på vår hemsida.

Recensioner