Byta eller reparera Peugeot vindruta

Om Peugeot

Den franska biltillverkaren Peugeot startade som ett litet familjeföretag med tillverkning av bland annat strykjärn, kaffekvarnar och symaskiner år 1810. Sedan dess har mycket hänt och idag är PSA Peugeot Citroen, där Peugeot ingår, en av de största biltillverkarna i Europa.

Laga stenskott Peugeot 3008

I Sverige har flera modeller från Peugeot blivit långlivade storsäljare. Modeller som Peugeot 3008, Peugeot 2008 och Peugeot 308 kan ses susa förbi i de flesta svenska städer. Svenskarna tycks ha tagit Peugeot till sina hjärtat som ett prisvärt alternativ med riktigt bra kvalitet.

Om oturen ändå skulle vara framme och du skulle råka ut för ett stenskott på din Peugeot är rekommendationen att laga skadan direkt. Det kan man till exempel göra genom att boka en tid hos Carglass® här. Om skadan inte lagas med en gång riskerar den att förvärras, vilket kan leda till att hela rutan måste bytas.

BOKA TID FÖR DIN PEUGEOT HÄR!

Garanti - Peugeot

För att du ska känna trygghet i det arbete vi utför ger vi dig garanti så länge som du äger din Peugeot. Om stenskottet spricker efter att skadan har lagats, byter Carglass® vindrutan utan kostnad för dig.

Bra att veta: Din Peugeot behåller eventuell nybilsgaranti även efter ett besök hos Carglass®.

Hitta en tid

Garantin är inte giltig vid nya skador som åstadkommits av externa faktorer (t.ex. olyckor, stenskott, hagel etc.), som inte Carglass® kan påverka.

Laga vindruta Peugeot – försäkring

Carglass® har stor erfarenhet av att laga och byta vindruta på samtliga Peugeot-modeller. Behöver man se till vindrutan på sin Peugeot 308, Peugeot 3008, Peugeot 5008 eller någon annan modell kan man boka en tid här redan idag. Som en del av Belron-gruppen är Carglass® världens största bilglasspecialist och genomför årligen över 17 miljoner reparationer och byten, många av dem på just Peugeot.

Oftast får man en tid inom bara några dagar för reparation och inom en vecka för byte. Sedan är det bara dyka upp med sin bil på utsatt tid och jobbet är gjort inom ett par timmar. Det bästa av allt – att laga vindruta på Peugeot täcks ofta av försäkringen, vilket gör att de hela kostar från 0 kronor.

Mest sålda Peugeot-modeller i Sverige 2018

  1. Peugeot 3008 - 1 979 exemplar

  2. Peugeot 2008 - 1 622 exemplar

  3. Peugeot 208 - 1 089 exemplar

  4. Peugeot 308 - 880 exemplar

  5. Peugeot 5008 - 692 exemplar

Källa: Teknikens Värld

BOKA TID FÖR DIN PEUGEOT HÄR!

Kundbetyg

Vi bryr oss om vad våra kunder tycker och alla som utför ett arbete hos oss har möjligheten att lämna en recension. Recensionerna samlas in av ett oberoende verktyg för kundrecensioner. Varje svar publiceras automatiskt, oavsett hur högt eller lågt betyget är, på vår hemsida.

Recensioner