Byta eller reparera Mercedes vindruta

Om Mercedes

Mercedes-Benz står för komfort, klass och kvalitet. Den tyska biljätten är populär bland bilälskare världen över, och i Sverige har modeller som Mercedes E-klass, Mercedes GLC och Mercedes C-klass blivit storsäljare.

Laga stenskott Mercedes

Om man fått ett stenskott på sin Mercedes bilruta är det smartaste att laga vindrutan så snabbt som möjligt. Annars riskerar skadan att förvärras, vilket både är dåligt för ekonomin och försämrar bilens totala hållfasthet. Hos Carglass® kan man smidigt boka en tid online och få snabbt en tid, ofta inom ett par dagar.

BOKA TID FÖR DIN MERCEDES HÄR!

Garanti - Mercedes

För att du ska känna trygghet i det arbete vi utför ger vi dig garanti så länge som du äger din Mercedes. Om stenskottet spricker efter att skadan har lagats, byter Carglass® vindrutan utan kostnad för dig.

Bra att veta: Din Mercedes behåller eventuell nybilsgaranti även efter ett besök hos Carglass®.

Hitta en tid

Garantin är inte giltig vid nya skador som åstadkommits av externa faktorer (t.ex. olyckor, stenskott, hagel etc.), som inte Carglass® kan påverka.

Byta vindruta Mercedes – pris?

För den som trots allt har fått en allvarlig skada och behöver byta sin vindruta behöver det inte bli allt för kostsamt. Ofta täcks delar eller hela beloppet av försäkringen, och man betalar i så fall endast självrisken.

Hos Carglass® byter och reparerar man vindrutor på alla bilmärken och alla modeller. Detta betyder att man kan gå dit och byta sin Mercedes Benz bilruta, oavsett om man har en stadsjeep, som Mercedes GLC, en stilren Mercedes C-klass eller en Mercedes GLA kombi. Det enda man behöver göra är att boka en tid och dyka upp, så sköter Carglass® resten.

Byta-Vindruta-Mercedes-GLC

Byta vindruta Mercedes GLC

Byta vindruta själv?

Det finns många fördelar med att byta vindruta hos ett proffs. Även om det kan kosta lite så täcker ofta försäkringen stora delar och går man till en specialist kan man vara säker på att jobbet blir väl utfört. Bestämmer man sig istället för att byta vindruta själv kan det bli dyrare i längden om man tvingas göra om jobbet.

Den som väljer Carglass® kan vara trygg med att man gjort ett bra val. Som en del av Belron-gruppen genomför vi över 17 miljoner byten varje år och är världens största bilglasreparatör. Boka tid går på ett kick och bokningssidan.

4 populära Mercedes-modeller i Sverige

  1. Mercedes GLC SUV: En som är omåttligt populär i hela Europa. Ökade sin försäljning i Sverige med 5,4 procent 2018. Källa: https://allatjanstebilar.nyteknik.se/nyheter/2019/januari/mercedes-nast-storsta-premiummarket-i-sverige

  2. Mercedes A-klass: En mindre modell som tidigare gick i klassen ”supermini”. 2018 släpptes dock en större modell med mer komfort. Källa: https://bilweb.se/sok/mercedes/a-klass

  3. Mercedes E-klass: Mellanstor modell som började tillverkas redan 1968.

  4. Mercedes CLA: Lyxig design och fina linjer kännetecknar denna nya Mercedes-serie som presenterades i Europa 2013.

BOKA TID FÖR DIN MERCEDES HÄR!

Kundbetyg

Vi bryr oss om vad våra kunder tycker och alla som utför ett arbete hos oss har möjligheten att lämna en recension. Recensionerna samlas in av ett oberoende verktyg för kundrecensioner. Varje svar publiceras automatiskt, oavsett hur högt eller lågt betyget är, på vår hemsida.

Recensioner