Byta eller reparera Ford vindruta

Om Ford

Den amerikanska superjätten Ford är världens femte största biltillverkare. Deras modeller, som Ford Mustang, Ford Focus och Ford Escape går att finna på vägarna i världens alla hörn. Sverige är såklart inget undantag och ett band mellan företaget och svenska bilister skapades när Ford köpte Volvos personbilstillverkning 1999.

Laga stenskott Ford

Den sagan är slut, men bandet mellan svenskarna och Ford finns kvar och Ford Focus, Ford Fiesta och Ford Kuga är alla vanliga modeller i Sverige idag. Även om man köper sig kvalitet när man väljer en Ford så finns det inget sätt att skydda sig helt mot stenskott. Förr eller senare händer det och då bör man laga sin vindruta direkt, annars riskerar skadan att förvärras. Ett smidigt sätt lösa problemet är att boka en tid online hos Carglass®, det går supersmidigt och det finns ofta lediga tider.

Byta-Vindruta-Ford-Tourneo-Connect

Byte av vindruta på en Ford Tourneo Connect på Carglass® Hammarby

Om skadan ändå blivit så pass allvarlig att man måste byta vindruta gör man bäst i att gå till en specialist på bilglas. Carglass® är en del av Belron som årligen genomför över 17 miljoner byten och reparationer av vindrutor, vilket gör dem till världens största bilglasspecialist.

BOKA TID FÖR DIN FORD HÄR!

Garanti - Ford

För att du ska känna trygghet i det arbete vi utför ger vi dig garanti så länge som du äger din Ford. Om stenskottet spricker efter att skadan har lagats, byter Carglass® vindrutan utan kostnad för dig.

Bra att veta: Din Ford behåller eventuell nybilsgaranti även efter ett besök hos Carglass®.

Hitta en tid

Garantin är inte giltig vid nya skador som åstadkommits av externa faktorer (t.ex. olyckor, stenskott, hagel etc.), som inte Carglass® kan påverka.

Byta vindruta Ford Focus – pris

Ska man till exempel byta vindruta på en Ford Focus så behöver det trots allt inte bli för stora hål i plånboken. Ofta täcks reparationer och byten av bilförsäkringen, så det enda man behöver betala är självrisken. Med tanke på att vindrutan kan stå för upp till 30 procent av bilens totala hållfasthet är det en investering som kan bli värd varenda krona att laga eller byta sin bilruta.

Har man bestämt sig för att ge sin Ford lite extra kärlek och laga eller byta vindrutan kan man boka en tid redan idag. Hos Carglass® verkstäder får man snabb hjälp och oftast finns det en tid ledig inom bara några dagar. Självklart går det bra vilken bil man än har – Carglass® lagar alla märken och modeller.

Lista: Mest sålda Ford-modeller i Sverige 2018 (privatpersoner)

1. Ford Focus - 1 005 exemplar

2. Ford Fiesta - 947 exemplar

3. Ford Kuga - 550 exemplar

4. Ford Mustang - 274 exemplar

5. Ford EcoSport - 262 exemplar

Källa: https://teknikensvarld.se/sveriges-mest-salda-bilar-till-privatpersoner/

BOKA TID FÖR DIN FORD HÄR!

Kundbetyg

Vi bryr oss om vad våra kunder tycker och alla som utför ett arbete hos oss har möjligheten att lämna en recension. Recensionerna samlas in av ett oberoende verktyg för kundrecensioner. Varje svar publiceras automatiskt, oavsett hur högt eller lågt betyget är, på vår hemsida.

Recensioner