Byta eller reparera BMW vindruta

Om BMW

BMW är i dag en vanligt förekommande bil på de svenska vägarna. BMW 3-serie, BMW 5-serie och BMW X3 har blivit storsäljare i Sverige och finns alla med på topplistan över mest sålda bilar till privatpersoner under 2018.

Laga stenskott BMW

Det tog ett tag för den tyska jätten att etablera sig i Skandinavien. I hemlandet blev BMW en succé redan under efterkrigstiden och försök gjordes att expandera till Sverige. Men det var inte förrän 1970-talet som de fick fäste ordentligt i Sverige.

BOKA TID FÖR DIN BMW HÄR!

Tyska bilar förknippas ofta med kvalitet rakt igenom och BMW är knappast något undantag. Vad som däremot är svårt att skydda sig mot är att få stenskott på sin vindruta. Behöver man laga stenskott på bilrutan är det bäst att göra det så snabbt som möjligt. Den som väntar för länge riskerar nämligen en sprucken vindruta – vilket blir dyrare då en sprucken ruta måste bytas och inte längre går att reparera.

Laga-Vindruta-BMW-5

Laga stenskott BMW 5-serie

Garanti - BMW

För att du ska känna trygghet i det arbete vi utför ger vi dig garanti så länge som du äger din BMW. Om stenskottet spricker efter att skadan har lagats, byter Carglass® vindrutan utan kostnad för dig.

Bra att veta: Din BMW behåller eventuell nybilsgaranti även efter ett besök hos Carglass®.

Hitta en tid

Garantin är inte giltig vid nya skador som åstadkommits av externa faktorer (t.ex. olyckor, stenskott, hagel etc.), som inte Carglass® kan påverka.

Laga vindruta – försäkring

Den som råkat ut för stenskott kan enkelt boka tid online hos Carglass® och få sitt stenskott reparerat. Det spelar ingen roll om man har en BMW 3-serie touring, en BMW 1-serie Sport Line eller glider runt i en BMW 5-serie sedan – Carglass® reparerar vindrutan på samtliga modeller.

Det bästa för dig som bilägare är att reparationen ofta täcks av din försäkring. Den som behöver laga bilrutan på sin BMW behöver alltså i många fall endast betala självrisken. Genom att klicka här kommer du direkt till bokningssidan och får snabb hjälp – oftast redan inom ett par dagar.

När man väl har bokat tid för att reparera eller byta vindruta är det bara att dyka upp med sin bil på bokad tid. Verkstaden har då beställt rätt typ av ruta och reparationen tar inte mer än ett par timmar. Sedan kan man hämta ut sin bil utan att behöva krångla med lånebilar.

Topp 5 mest sålda BMW-modeller i Sverige 2018

1. BMW 5-serie - 5 016 exemplar

2. BMW 3-serie - 4 452 exemplar

3. BMW 1-serie - 2 310 exemplar

4. BMW X3 - 1 731 exemplar

5. BMW X11 312 exemplar

Källa: Teknikens värld

BOKA TID FÖR DIN BMW HÄR!

Kundbetyg

Vi bryr oss om vad våra kunder tycker och alla som utför ett arbete hos oss har möjligheten att lämna en recension. Recensionerna samlas in av ett oberoende verktyg för kundrecensioner. Varje svar publiceras automatiskt, oavsett hur högt eller lågt betyget är, på vår hemsida.

Recensioner