Välkommen till Carglass® Täby (Däckia)

Öppet

Stänger 17:00

Välkommen till Carglass® i Däckia Täby/Viggbyholm. Att laga ett stenskott tar ca 30 minuter. Om du väljer att vänta på verkstaden så kan vi erbjuda dig ett väntrum där vi bjuder på varm dryck, samt fri tillgång till Wi-Fi och magasin. Här delar vi lokaler med Däckia. Passa på att få hjälp med allt som rör din bils däck och fälgar under ditt besök. Oavsett om det gäller service, skifte, förvaring eller köp av nya däck eller fälgar kan Däckia hjälpa dig. Tryggt och snabbt! Boka tid för däckskifte här!

Boka tid

Öppettider

 • måndag

  08:00 - 17:00

 • tisdag

  08:00 - 17:00

 • onsdag

  08:00 - 17:00

 • torsdag

  08:00 - 17:00

 • fredag

  08:00 - 16:30

 • lördag

  Stängt

 • söndag

  Stängt

Stängt på allmänna helgdagar

Hitta hit

Viggbyholmsvägen 81 OBS: Porthöjd 2.2 m, 183 77, TÄBY

Få vägbeskrivningar

Vi talar dessa språk:

Svenska, English

Kontakta oss

Om Carglass® Täby (Däckia)

Vi lagar din vindruta

Carglass® hjälper dig reparera stenskott. Ett stenskott som inte repareras riskerar att leda till en spricka i vindrutan och därmed till en potentiell säkerhetsrisk. Vi på Carglass® lagar din vindruta på mindre än 30 minuter. Tack vare vårt patenterade lagningsmedel kan vi garantera att lagningen inte går upp och därför ger vi garanti på lagningen så länge du äger bilen.

Vi byter alla sorters bilglas

Carglass® hjälper dig byta din vindruta. Vindrutan är en bärande del av moderna bilars kaross och agerar även stöd mot krockkudden vid passagerarsidan om olyckan skulle vara framme. På Carglass® har vi den senaste utrustningen för att utföra bilglasbyten oavsett årsmodell, märke eller modell. Vi återställer och återkalibrerar dina säkerhetssystem som kan komma att påverkas vid ett vindrutebyte. Vi byter alla dina bilglas, inte bara framrutan utan också bakruta och sidorutor.

Priser hos Carglass® Täby (Däckia)

Vad kostar det att laga en trasig vindruta?

I regel betalar du mellan 0-200 kr för att laga ett stenskott, vid byte av glasruta varierar självrisken beroende på försäkringsbolag. Vanligtvis ser du din självrisk när du bokar en tid på vår hemsida. Om vi behöver kontakta ditt försäkringsbolag finns din självrisk tillgänglig i Kundportalen inom en arbetsdag.

Kostnad utan självrisk eller bilförsäkring

Alla motordrivna fordon som körs i svensk trafik måste ha en trafikförsäkring. Om du enbart har en trafikförsäkring och ingen bilförsäkring eller självriskförsäkring, kan vi naturligtvis hjälpa dig med att laga ditt stenskott ändå. Kostnad med trafikförsäkring: 1 050 kr (inkl. moms).

På verkstaden

 • En tid som passar dig

  Boka enkelt en tid som passar dig eller lämna din bil under hela dagen med vårt heldagsalternativ.

 • Kaffe & wifi

  Ta en kaffepaus eller använd vårt wifi medans du väntar på verkstaden.

 • Lånebil

  Lägg till en av våra kostnadsfria ellånebilar när du bokar byte av vindruta och fortsätt din dag utan avbrott.

MILJÖ & OMTANKE

Vi tänker på miljön

Som världens ledande bilglaskoncern är miljöfrågor viktiga för oss. Därför arbetar vi på Carglass® aktivt för att ta reda på mer om hur vi kan minska vår miljöpåverkan. Vi har gjort konkreta saker för miljön: i Finland återanvänds till exempel 100 % av de använda vindrutorna.