Välkommen till Carglass® Halmstad

Öppet

Stänger 16:30

Välkommen till Carglass® i Halmstad. Att laga ett stenskott tar ca 30 minuter, ett byte av bilglas ca 2,5 h. Om du väljer att vänta på verkstaden så kan vi erbjuda dig ett väntrum där vi bjuder på varm dryck, samt fri tillgång till Wi-Fi och magasin. I annat fall har du gångavstånd till Köpcenter 421 som tillhandahåller ett stort utbud av restauranger och butiker. Eller varför inte låna en av våra lånecyklar?

Boka tid

Öppettider

Hitta hit

Stationsgatan 39, 302 45, HALMSTAD

Få vägbeskrivningar

Vi talar dessa språk:

Svenska, English

Kontakta oss

VINDRUTEKAMPANJ

Besök oss nu och få en biltvätt från OKQ8 (värde 359 kr) på köpet!

Om Carglass® Halmstad

Vi lagar din vindruta

Carglass® Halmstad hjälper dig reparera stenskott. Ett stenskott som inte repareras riskerar att leda till en spricka i vindrutan och därmed till en potentiell säkerhetsrisk. Vi lagar din vindruta på mindre än 30 minuter. Tack vare vårt patenterade lagningsmedel kan vi garantera att lagningen inte går upp och därför ger vi garanti på lagningen så länge du äger bilen.

Vi byter alla sorters bilglas

Carglass® Halmstad hjälper dig byta din vindruta. Vindrutan är en bärande del av moderna bilars kaross och agerar även stöd mot krockkudden vid passagerarsidan om olyckan skulle vara framme. Vi den senaste utrustningen för att utföra bilglasbyten oavsett årsmodell, märke eller modell. Vi återställer och återkalibrerar dina säkerhetssystem som kan komma att påverkas vid ett vindrutebyte. Vi byter alla dina bilglas, inte bara framrutan utan också bakruta och sidorutor.

Priser hos Carglass® Halmstad

Vad kostar det att laga en trasig vindruta?

I regel betalar du mellan 0-200 kr för att laga ett stenskott, vid byte av glasruta varierar självrisken beroende på försäkringsbolag. Vanligtvis ser du din självrisk när du bokar en tid på vår hemsida. Om vi behöver kontakta ditt försäkringsbolag finns din självrisk tillgänglig i Kundportalen inom en arbetsdag.

Kostnad utan självrisk eller bilförsäkring

Alla motordrivna fordon som körs i svensk trafik måste ha en trafikförsäkring. Om du enbart har en trafikförsäkring och ingen bilförsäkring eller självriskförsäkring, kan vi naturligtvis hjälpa dig med att laga ditt stenskott ändå. Kostnad med trafikförsäkring: 1 050 kr (inkl. moms).

På verkstaden

  • En tid som passar dig

    Boka enkelt en tid som passar dig eller lämna din bil under hela dagen med vårt heldagsalternativ.

  • Kaffe & wifi

    Ta en kaffepaus eller använd vårt wifi medans du väntar på verkstaden.

  • Lånebil

    Lägg till en av våra kostnadsfria ellånebilar när du bokar byte av vindruta och fortsätt din dag utan avbrott.

MILJÖ & OMTANKE

Vi tänker på miljön

Miljöfrågor är viktiga för oss och som världsledande bilglaskoncern arbetar vi konkret med att minska vår miljöpåverkan. Exempelvis återvinns 100% av allt vårt bilglas och alla lånebilar drivs av el. Dessutom pågår projekt som ytterligare reducerar elförbrukningen samt minskar antalet förpackningar, onödigt spillmaterial och transporter.